top of page

En varm ettermiddag i juni...

Fikk jeg henge med denne flotte familien i en liten time. Jeg er veldig takknemlig når tidligere kunder kommer tilbake for en runde til, så blir det dessuten ekstra hyggelig når vi kjenner hverandre fra før. Det er heller ikke veldig ofte jeg får fotografere familier med eldre "barn", så for meg som fotograf var det spennende å dokumentere denne dynamikken.


Så må jeg også få si, eller oppfordre deg med eldre barn i heimen, til å gi meg et lite vink så du kan få flokken din foreviget akkurat sånn som den er nå. Det er mye mulig at sist dere var hos fotograf var da barna var små, så det er klart at mye har endret seg:)


Og bare seee på dette knippet bilder denne fine flokken nå kan henge opp i stua, det ble jo så fint!


Comentarios


bottom of page