Om fotografen

Med andre ord: Sigrid! Jeg er 19 år gammel, bor på Skedsmokorset i Lillestrøm kommune, og driver denne lille fotobedriften ved siden av skolegang, et resultat av en mangeårig interesse for fotografering. Ellers elsker jeg å ta utrolig mye bilder av det som skjer i livet mitt, med både mobil og profesjonelt kamera.

 

Men det aller beste er å få fotografere helt vanlige (og unike) mennesker som deg og meg, som fortjener å få seg selv og/eller sine nærmeste dokumentert på en verdig måte for all ettertid. Min unge alder og relativt korte fartstid som fotograf til tross, er dette noe jeg brenner for og vet at jeg har noe å bidra med for deg. 

Mye av det bunner i at jeg er en forferdelig håpløs romantiker. Ikke dårlig-netflix-komedie-romantiker, litt nå-dåner-jeg-av-denne-boka-romantiker, men aller mest så-fantastiske-kjærlighetshistorier-det-fins-mellom-ekte-mennesker-romantiker.

DSC09853-Edit.jpg

Derfor er jeg opptatt av at bildene jeg tar av deg skal føles så virkelighetsnære og genuine som mulig. Stilen min ligger et sted mellom dokumentarisk fotografering og livsstilsfotografering. Det vil si at jeg under fotograferingen gir dere forslag til ting å gjøre sammen, uten at dette er oppstilt eller posert, slik at dere naturlig faller inn i det. Det blir bare litt ekstra kvalitetstid sammen. Underveis vil jeg også dokumentere de små, uendelig verdifulle øyeblikkene som skjer når dere tror ingen ser. På denne måten skinner personlighetene deres gjennom bildene. Dette kan de også gjøre ved at vi tilrettelegger fotograferingen til en setting som har betydning for deg som er konfirmant, dere som kjærestepar og for dere som familie. Møttes dere på en kaffebar? La oss ta bildene der! Er fotball det du elsker mest i hele verden? Da kunne vi tatt konfirmasjonsportrettene dine på en fotballbane! Liker dere å dra på tur i skogen som familie? Ja, da blir det utrolig fint å ta bildene i vakkert, naturlig landskap. Jeg bor som sagt i Lillestrøm, men reiser gjerne hvor enn du vil ha meg for en fotografering. 

Kikk deg rundt her inne på siden min, sjekk ut blogginnlegg fra tidligere fotograferinger, galleriet mitt, og så videre. Hvis du kan forestille deg å være en av personene i bildene mine forslår jeg at du sender meg en e-post her for en uforpliktende prat, trykker her hvis du har bestemt deg og bare vil kjøre på, eller trykker her hvis du vil se mer av det jeg driver med. Vi sees!

don't just take it from me

"Jeg anbefaler Sigrid på det varmeste. Hun tar magiske familiebilder. Væremåten hennes og poseringsforslagene gjør at alle slapper av og tiden man bruker kan betegnes som kvalitetstid for familien."

- Ingerid

DSC04032.jpg

"Mange synes det er kleint og ukomfortabelt å bli tatt bilde av, inkludert min kjæreste. Vi var derfor usikre på hvordan det skulle gå, hehe. Det ble derimot en veldig fin og proff opplevelse som resulterte i mange flotte bilder jeg vil ta med meg for resten av livet. Sigrid var utrolig flink til å gjøre det naturlig ved å gi oss forskjellige oppgaver og snakke med oss underveis. Jeg vil anbefale alle kjærestepar å forevige øyeblikk sammen med Sigrid og stole på henne. Hun gjør det på en så fin, avslappet og naturlig måte!"

- Emilie