Dere skriver historen, jeg kan illustrere den.

Jeg heter Sigrid Vormeland, er 19 år gammel og kommer fra en plass som heter Skedsmokorset i Lillestrøm kommune. Å være fotograf har alltid vært en drøm, og nå er jeg så heldig som driver denne lille fotobedriften.

Jeg liker å kalle meg selv en håpefull romantiker, noe jeg håper skinner gjennom i arbeidet mitt. Sammen med en til tider nerdete lidenskap for bilder, samt en fascinasjon for vill og vakker natur, er romantikeren i meg med på å legge grunnlaget for den fotografen jeg vil være, og bildene jeg vil ta - følelsesladde, varme og inspirert av naturen. 

Kikk deg gjerne rundt her inne på siden min. Hvis du kan tenke deg å være en av personene i bildene mine foreslår jeg at du sender meg en e-post her for en uforpliktende prat, trykker her hvis du bare vil kjøre på, eller trykker her hvis du vil se mer av det jeg driver med. Vi sees!

DSC09643_edited.jpg
Uten navn-1.png
Tilbakemeldinger

"Jeg anbefaler Sigrid på det varmeste. Hun tar magiske familiebilder. Væremåten hennes og poseringsforslagene gjør at alle slapper av og tiden man bruker kan betegnes som kvalitetstid for familien."

- Ingerid

DSC04032.jpg

"Sigrid var utrolig flink til å gjøre det naturlig ved å gi oss forskjellige oppgaver og snakke med oss underveis. Jeg vil anbefale alle kjærestepar å forevige øyeblikk sammen med Sigrid og stole på henne. Hun gjør det på en så fin, avslappet og naturlig måte!"

- Emilie