top of page

Oppskrift: 11/10 kjærestefotografering

Jeg har full forståelse for at å bli tatt bilde av kan oppleves ukomfortabelt for mange. Det er ikke så rart. Men det betyr ikke at det er slik du faktisk vil oppleve fotograferingen din.


Etter hver eneste fotografering jeg gjennomfører, spesielt kjærestefotograferinger, får jeg høre at det "ikke var så kleint som jeg trodde", "ikke var så ille som vi trodde", og at det "faktisk var litt gøy". Hver. Eneste. Gang, en eller annen variant. Og det er egentlig litt synd, for det forteller bare hvor mye folk misliker oppmerksomhet rundt seg selv. Men disse bildene er så verdt det!


Denne fotograferingen her er et fantastisk eksempel på akkurat dette. Og det er det noen grunner til:

  1. Bildene er tatt i en setting paret trives i - disse to er veldig glad i friluftsliv, og da var tross alt snøen ute i skogen perfekt.

  2. Dessuten hadde de på seg klær de følte seg vel i. Selvsagt er det fint om man dropper masse neonfarger og logoer, men det viktigste er at dere er komfortable, og at dere vil kunne se på bildene om 20 år og ikke angre på klesvalget! Så er det jo klart at det er fint med varme klær og ikke tynne penklær i mange minusgrader :)

  3. Paret tok det hele på strak arm. Klart man har nerver, men det viktigste du kan gjøre med det er å bare slippe deg løs. Gjør de tingene jeg spør dere om, og kanskje det føles teit i starten, men jeg snakker fra erfaring her, etter hvert glemmer du litt at du blir tatt bilde av. Du bare har det gøy med partneren din.

Bare se selv!


bottom of page